Welke zakelijke kleding voor dames past bij jou?

Welke zakelijke kleding voor dames past bij jou?

Zakelijke kleding

Wist je dat minstens 65% van de eerste indruk die mensen van je hebben wordt bepaald door je uiterlijk? En dat je door de juiste zakelijke kleding voor dames veel professioneler over kunt komen? Bij Your Professional Style Coach (het bedrijf van styliste Martine Verheij) kun je terecht voor een persoonlijk advies met betrekking tot de kleding die bij je past. Aan de hand van hoe je eruit ziet zal Martine je bijvoorbeeld uitleggen welke kleur je het beste kunt dragen en welke kleuren juist minder bij je passen. Veel mensen staan daar niet bij stil en dragen op hun werk gewoon wat ze mooi vinden, maar de juiste kleuren kunnen veel voor je doen en je een vele mooiere uitstraling geven. Zakelijke kleding voor dames is gelukkig veel kleurrijker dan die voor heren, en dus kun je als vrouw zijnde ook op je werk nog gerust felle kleuren dragen. Kijk echter niet alleen naar hoe mooi je de print en de kleurencombinatie vindt, maar ook naar of deze past bij jouw huidtint. Sommige mensen worden bijvoorbeeld heel bleek van gelige tinten, terwijl deze bij anderen juist heel mooi staat. Martine van Your Professional Style Coach kan je hierin adviseren, terwijl ze uiteraard jouw persoonlijke smaak in haar achterhoofd houdt.

 

Zakelijke kleding voor dames die online werken

De laatste tijd worden we natuurlijk steeds meer gedwongen om ons werk online uit te voeren. Daardoor hebben we veel meer videogesprekken in plaats van face-to-face gesprekken. Goed overkomen tijdens een online meeting is lastiger dan je denkt. Er zijn een hoop zaken waar je rekening mee moet houden. Niet alleen goede zakelijke kleding voor dames kan veel voor je uitstraling doen, maar wat dacht je van de juiste achtergrond en de manier waarop je voor de camera beweegt. De meeste mensen staan totaal niet stil bij hoe ze op camera overkomen, en dan gaat het vanzelf redelijk natuurlijk. Maar als jij je er eigenlijk een beetje ongemakkelijk bij voelt dan kunnen andere mensen dat al gauw zien, en kun je de praktische tips van Martine zeker goed gebruiken. Samen met jou kijkt ze naar hoe je je uitstraling op camera kunt verbeteren en natuurlijk naar welke kleding het beste overkomt tijdens video-meetings.

 

Zakelijke stijlcoach met veel ervaring

Martine heeft met haar bedrijf Your Professional Style Coach al vele ondernemers geholpen met hun zakelijke uitstraling, zowel mannen als vrouwen. Nu we met zijn allen veel meer online werken focust ze zich meer op hoe je overkomt op video, maar uiteraard kun je haar ook nog inhuren voor een meer algemeen kledingadvies. Je krijgt dan te horen welke kleuren bij je passen en welke je beter kunt vermijden, en bovendien welke pasvormen goed bij jouw lichaam staan. Je zult merken dat als je je slimmer kleedt je meer zelfvertrouwen krijgt en dat kleding veel meer voor je kan doen dan je had verwacht. Gun jezelf dus dit kledingadvies van Martine!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *