Waar kun je een scooter leasen in Amsterdam?

Waar kun je een scooter leasen in Amsterdam?

Scooter leasen Amsterdam

Als je in onze hoofdstad woont (of bent gaan wonen) zul je merken dat het heel erg lastig om daar met een auto rond te rijden. Je moet constant wachten voor stoplichten, oppassen voor de ontelbare fietsers en je bovendien manoeuvreren door al die smalle straatjes waar veelal eenrichtingsverkeer geldt. Je kunt die auto dus beter wegdoen of enkel gebruiken voor ritjes buiten de stad, want in het centrum is het eigenlijk niet te doen. Maar wat nou als je je wel snel door de stad wilt bewegen en je geen fan bent van fietsen? Dan kun je bij het bedrijf Scooter Loods een scooter leasen in Amsterdam. Met een scooter neem je amper plek in beslag op de weg (in feite net ietsje meer dan een fiets) en je beweegt je super snel. Het hangt een beetje van het snelheidslimiet af, maar op veel wegen mag je ook met een scooter rijden, je hoeft je dus niet eens aan de belijning van het fietspad te houden. Een scooter leasen in Amsterdam wordt niet voor niets steeds populairder. Het is een makkelijke en snelle manier van vervoer, en het is bovendien vele malen goedkoper dan een auto rijden.

Waarom zou je een scooter leasen in Amsterdam?

Nu denk je misschien, waarom zou ik die scooter leasen in Amsterdam in plaats van er een te kopen? Bij Scooter Loods in Haarlem bieden ze echter ScooterFlex aan. Dit is een service waarbij je je nieuwe scooter gespreid kunt betalen in de vorm van een soort abonnement, maar waarbij de scooter wel steeds meer jouw eigendom wordt. Na een bepaald aantal termijnen wordt de scooter volledig van jou. Op die manier kun je een bepaald type scooter gerust enkele maanden uitproberen. Heb je dan liever een ander model? Dan verleng je dat abonnement voor een andere scooter naar wens. En als je helemaal tevreden bent dan los je gewoon al die termijnen af en is de scooter van jou!

Een scooter versus een fiets in Amsterdam

Veel mensen zijn het gewend om alles in Amsterdam op de fiets te doen. Dit kan natuurlijk prima, maar het is soms wel tijdrovend. De stad is groot, en alles op de fiets doen duurt soms lang. Daarom biedt een scooter uitkomst. Deze is stukken sneller dan een fiets, maar je bent er net zo flexibel mee. Ik zou het wel weten dus, en snel een afspraak maken bij Scooter Loods in Haarlem…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *